Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Brand Overview - Παρουσίαση Pevonia Botanica


H Pevonia Botanica χαρακτηρίζεται ως μια μάρκα περιποίησης δέρματος με βάση το σπα με κλινικό χαρακτήρα. Αυτή η σειρά περιέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος.



Η Pevonia επικεντρώνεται κυρίως στην ευεξία με φόρμουλες που περιέχουν φυσικά, αποτελεσματικά συστατικά αντί να επικεντρώνεται σε κλινικά αποτελέσματα και στην προώθηση των προϊόντων της.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν δείχνουν ότι τα προϊόντα δεν έχουν αποτελέσματα - έχουν. Απλά, τα αποτελέσματα παιρνούν σε δεύτερη φάση σε σχέση με την εμπειρία των προϊόντων - στο σπίτι και σε ινστιτούτο σπα.



Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε:

Phyto-Gel Cleanser

Ένα θαυμάσιο προϊόν που αξίζει να το δοκιμάσετε. Καθαρίζει το πρόσωπο με έναν μαλακό αφρό χωρίς να στεγνώνει την επιδερμίδα. Αφαιρεί όλες τις τοξίνες, τις ακαθαρσίες από το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Seaweed Exfoliating Soap

Αυτό το σαπούνι περιέχει ενεργά συστατικά και καινοτόμες τεχνολογίες. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την κυτταρίτιδα. Προσφέρει ηρεμιστικά και χαλαρωτικά οφέλη στο δέρμα σας. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και απαλύνει την επιδερμίδα. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος.

Multi-Active Hand Cream

Αυτό το ιδανικό προϊόν για τα χέρια, τα ανακουφίζει και τα προστατεύει. Παρέχει εξαιρετική UV προστασία. Με βιταμίνες Α και Ε για να θρέψει το δέρμα. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Χαρίζει απαλά χέρια.


Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα της Pevonia Botanica στη Strawberrynet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου