Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Brand Overview - Παρουσίαση Shu Uemura





Η Shu Uemura αντιμετωπίζει την ομορφιά με ιαπωνική ευαισθησία! Προσοχή στις λεπτομέρειες και σεβασμός προς τη φύση.

Ενδυναμώνει τον σύνδεσμο ανάμεσα στην τέχνη και στην ομορφιά, αναπτύσσοντας τη μάρκα σε μια αληθινή, παγκόσμια μάρκα. Αυτές είναι οι αρχές του κ. Shu Uemura, αντιμετωπίζοντας με πάθος την ομορφιάπάντα.

H Shu Uemura φημίζεται τόσο για τα μακιγιάζ της όσο και για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών. Αν προσέξετε, οι Ιάπωνες δίνουν πολύ προσοχή στην περιποίηση του δέρματος και είναι πάντα λείο, απαλό, αναζωογονημένο δέρμα.


Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε:

Anti/Oxi Skin Refining Anti-Dullness Cleansing Oil

Αυτό το προϊόν είναι ένα πρωτοποριακό λάδι καθαρισμού. Απομακρύνει τους εξωτερικούς ρύπους οι οποίοι προκαλούν θάμπωμα της επιδερμίδας. Περιέχει αντιοξειδωτικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για να αναζωογονήσει το δέρμα. Χαρίζει ένα καθαρό, λαμπερό, λείο δέρμα

The Lightbulb Foundation


Μια υγρή βάση μέικαπ με επαναστατική φόρμουλα. Έχει τέλεια, ελαφριά υφή που ταιριάζει σε όλα τα δέρματα. Προσθέτει μια φυσική λάμψη στο δέρμα. Παρέχει υψηλή κάλυψη στο δέρμα, μακράς διάρκειας υγρασία και άνεση. Δίνει ένα ομοιόμορφο φινίρισμα στο δέρμα. Περιλαμβάνει και ένα σφουγγαράκι για άνετη εφαρμογή.

Silk Cushion Eye Shadow - # Amethyst Purple


Μια τέλεια σκιά ματιών που συνδυάζει σκιά ματιών σε σκόνη και κρεμώδη υφή. Με μια μεταξένια, μαλακή υφή. Δίνει ακρίβεια, ζωηρό χρώμα και μακράς διάρκειας φινίρισμα.


Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα της Shu Uemura στη Strawberrynet!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου