Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Οι Τάσεις Ομορφιάς για το 2016


Τάσεις Ομορφιάς για την Άνοιξη του 2016






Με αυτό το post θα μιλήσω σήμερα για τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το 2016! Κάθε χρόνο μαθαίνουμε τι νέο θα κυκλοφορήσει φέτος, ποιές αποχρώσεις θα επικρατήσουν, τι θα φορεθεί, τι δεν θα φορεθεί... Ώρα να μάθουμε λοιπόν τι νέο υπάρχει για φέτος!!




 Η Ομορφιά του Μπλε


 Θα φορεθεί έντονα φέτος το μπλε λάινερ ματιών, κατά μήκος της γραμμής βλεφαρίδων. Μπορεί να το προσέξει κάποια άλλωστε και στις πασαρέλες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορέσει κάποια αυτήν την απόχρωση.

  • Για αυτές που θέλουν ένα πλήρες αποτέλεσμα:  

Μπορείτε να πάρετε έμπνευση από τον οίκο DVF περνώντας το χρώμα σε όλη την περιοχή των ματιών σας. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.



  • Για αυτές που θέλουν μερική κάλυψη των ματιών τους:

Μπορείτε να βάλετε χρώμα στο εσωτερικό των ματιών σας, ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα "αρνητικό λουκ" βάζοντας χρώμα στο κάτω βλέφαρο, στην εσωτερική γωνία του ματιού σας και μετά στο πάνω βλέφαρο, στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.










Χείλη

Φέτος οι αποχρώσεις των χειλιών θα είναι οι παρακάτω: ροζ, πορτοκαλί, βαθύ κόκκινο και κόκκινο του αίματος.


Το μυστικό είναι να κάνετε καλή απολέπιση στα χείλη σας για να τα κρατήσετε φρέσκα και απαλά. 




Γκλίτερ και Κοσμήτατα

 Επίσης, φέτος θα φορεθούν πολύ τα γκλίτερ, κοσμήματα και πέρλες. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας υιοθέτησαν φέτος το γκλίτερ. Τα φρύδια επίσης τονίστηκαν πιο έντονα.




 Κοτσίδες και Πλεξούδες

Υπάρχουν άπειρες ιδέες για το πως θα φτιάξει κάποια κοπέλα τα μαλλιά της. Μερικές από αυτές είναι κυμματιστά μαλλιά, αλογοουρά, κοτσίδες. Φέτος όμως το στυλ που θα κυριαρχήσει θα είναι οι εύκολες πλεξούδες στα μαλλιά. Για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους θα είναι τέλειο!!

Δείτε τις παρακάτω εικόνες για ιδέες:
















Γαλλικό Μανικιούρ


Γαλλικό μανικιούρ λοιπόν.... Ξέρω.. μπελάς ε;; Το αποτέλεσμα όμως μετράει σίγουρα!! Το στυλ που θα κυριαρχήσει φέτος όμως είναι παιχνίδια με πολλά χρώματα και σχέδια. Δείτε για παράδειγμα τις παρακάτω εικόνες:













Αυτά λοιπόν.. Μέχρι την επόμενη φορά που θα έχω φρεσκότατα νέα για τάσεις ομορφιάς, ιδέες για μακιγιάζ κτλ σας φιλώ!! :)







Πηγή: Elle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου