Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Review: Apivita Φυσικό Σαπούνι με Ελιά

Apivita Φυσικό Σαπούνι με Ελιά

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου με αυτό το προϊόν της Apivita, το φυσικό σαπούνι με ελιά


Όλες και όλους ξέρουμε ότι τα περισσότερα σαπούνια ξηραίνουν το δέρμα μας και δεν αφήνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το σαπούνι και έμεινα πολύ ικανοποιημένη και ελπίζω το ίδιο και εσείς.

Χαρακτηριστικά:
  •  Ένα πλούσιο, φυσικό σαπούνι
  • Περιέχει ελαιόλαδο, βιολογικό μέλι και βιολογικό αιθέριο έλαιο από γεράνι
  • Βοηθά να καθαρίσει απαλά το δέρμα, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ενυδάτωση
  • Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και άνετο
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
  • Χωρίς παραμπέν, SLS και φθαλικές ενώσεις

Η ελιά είναι πιστεύω ο καλύτερος καρπός που προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και μέταλλα.

Οι ελιές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα οπότε οι ελιές θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα και τα μαλλιά μας. Επίσης, βοηθά στην επιδιόρθωση των κατεστραμμένων θυλάκων των τριχών και παρέχει υγρασία στα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλά, μεταξένια και λαμπερά.





Μετά από πολλές εφαρμογές κατάλαβα ότι αυτό το σαπούνι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο, δεν είχα αυτό το αίσθημα του τραβήγματος και ένιωσα το δέρμα μου πραγματικά ενυδατωμένο και απαλό. Ευτυχώς, το βρήκα σε πολύ καλή τιμή στη Strawberrynet. Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα δείτε μεγάλη διαφορά και δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλο σαπούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου