Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ψυχολογία Αρωμάτων: Δελεαστικά Αρώματα







Πως να γίνετε ακόμα πιο δελεαστική μέσα από τη δύναμη των αρωμάτων...







Νομίζω είναι κατανοητό ότι τα αρώματα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μια γυναίκα. Η μυρωδιά από το αφροντούς και τα αρώματα είναι οι αποδείξεις που χρειάζεστε...


Η ερώτηση είναι ποιές μυρωδιές πρέπει να διαλέξετε για να είστε δελεαστικές; 


Τα αρώματα που θα σας κάνουν δελεαστικές


Υπάρχουν δυο ειδών νότες, τις οποίες τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες βρίσκουν συναρπαστικές και δελεαστικές! Αρώματα όπως η σοκολάτα, ο καφές και η βανίλια, ή νότες όπως φρούτα και χυμοί τείνουν να δελεάζουν.
Αλλά ποιός είναι ο γενικός κανόνας όταν κάποιος/α διαλέγει ένα άρωμα; 
Να διαλέγετε με το ένστικτό σας και το σώμα σας θα σας πεί ποιό άρωμα ταιριάζει σε εσάς. 






Αρώματα που κάνουν μια γυναίκα δελεαστική

 Υπάρχει λόγος που το 65% των γυναικείων αρωμάτων περιέχουν λουλούδια και σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό είναι στο ένστικτό μας. Εμείς οι άνθρωποι τείνουμε να διαλέγουμε γνωστά σε εμάς αρώματα και επειδή συνδυάζουμε τη θηλυκότητα με τα λουλούδια, τέτοια αρώματα κάνουν μια γυναίκα δελεαστική.


Λουλουδένια αρώματα λοιπόν.... 

Δεν αρέσουν τα τριαντάφυλλα ή τα άσπρα λουλούδια; Δεν πειράζει... Μπορείτε να βρείτε υδάτινα αρώματα ή γκουρμέ αρώματα που θα σας αναζωογονήσουν. 

Συμβουλή:  Ψεκάστε λίγο άρωμα πίσω από τα γόνατα και καθώς περπατάτε θα αφήνετε πίσω το άρωμά σας!







 Αρώματα που κάνουν έναν άντρα δελεαστικό


 Στα αντρικά αρώματα βρίσκουμε συνήθως δυο (δημοφιλείς) νότες. Και όχι.. δεν είναι μπάλα ποδοσφαίρου με λάσπη και ιδρώτα. Είναι αρωματικές νότες και νότες από ξύλα και είναι οι αγαπημένες νότες για τους άντρες.

Αυτές οι δυο παρέχουν άνεση και θερμότητα και ήδη έχουμε συνδέσει αυτές τις μυρωδιές με τη μυρωδιά ενός άντρα. Να το θυμάστε όταν πάτε να ψωνίσετε για το αγόρι σας. Νότες από σανδαλόξυλο, πατσουλί και μπαχαρικά είναι τέλεια επιλογή!










Ελπίζω να σας ήμουνα χρήσιμη και να σας έδωσα συμβουλές... Θα επιστρέψω σύντομα για το επόμενο post μου!! Θα είναι έκπληξη!! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου