Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Nuxe

 
 
 
 
 
 
 
 Nuxe... Μιλάμε για σοβαρή περιποίηση δέρματος!!
 
 
 
 
 
 


Τον χειμώνα, το δέρμα είναι σφικτό, ξηρό και θαμπό. Η NUXE Laboratory δημιούργησε τη σειρά Rêve de Miel®, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις κρύες θερμοκρασίες, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους. Περιέχει προϊόντα περιποίησης δέρματος ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μέρος σώματος, προσώπου, χεριών και ποδιών.


Επειδή αυτή η περίοδος του χρόνου είναι δύσκολη για το δέρμα, η
NUXE δημιούργησε κρέμες προσώπου για ημέρα και νύχτα που εξαιρετικά άνετες, απαλύνουν, θρέφουν και διορθώνουν το δέρμα για εξαιρετική άνεση.
Για όμορφα, θρεμμένα χείλη, χρησιμοποιήστε το καλύτερο μπαλμ χειλιών της NUXΕ, το οποίο διορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, φθαρμένα χείλη. Με υπέροχο άρωμα γκρέιπφρουτ επίσης!
 
 
 
 
Ανανεώστε το αφροντούς σας με το Καθαριστικό Τζελ Προσώπου και Σώματος για ξηρό δέρμα. Θα λατρέψετε την πλούσια, γευστική υφή με μέλι, που φροντίζει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει.


Για την προστασία ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούνται από τις αλλαγές του καιρού, ενυδατώστε το δέρμα σας καθημερινά με την Θρεπτική Κρέμα Σώματος, ειδικά σχεδιασμένη για ξηρό, ευαίσθητο δέρμα.
Πείτε αντίο στο ερεθισμένο δέρμα με την σειρά Rêve de Miel®! Μέρα με τη μέρα, το δέρμα σας θα είναι απαλό, λείο και άνετο.















Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
http://gr.strawberrynet.com/skincare/nuxe/nuxe-sun-delicious-lotion-high/197178/#DETAIL
 



 
http://gr.strawberrynet.com/skincare/nuxe/comforting-cleansing-milk-with/150854/#DETAIL
 



 
http://gr.strawberrynet.com/skincare/nuxe/nuxe-white-intensive-whitening/174536/#DETAIL
 
 
 
 
 
 
 
 
Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου