Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Avene - Ότι πιο Θεραπευτικό Υπάρχει!!
Avène, μια πλούσια ιστορία που αρχίζει σε ένα μικρό χωριό του Γαλλικού νότου. Το χωριό της Avène, πολύ παλιό και γραφικό, είναι φωλιασμένο μέσα στην κοιλάδα του Orb, στο κέντρο του φυσικού Πάρκου της περιοχής Haut Languedoc. Εδώ, η φύση βρίσκεται παντού και οι ασθενείς των ιαματικών Εγκαταστάσεων περνούν τις μέρες τους μέσα σε απόλυτη ηρεμία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Η βλάστηση είναι πλούσια και το κλίμα τέλεια ισορροπημένο, με ιδιαίτερα μεγάλη ηλιοφάνεια.

Παντού στον κόσμο, ανάμεσα στα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène και τις καταναλώτριες έχει χτιστεί μια όμορφη και αληθινή σχέση εμπιστοσύνης. Εμπιστοσύνη στις δερματολογικές αρετές του Ιαματικού Νερού της Avène που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα, αλλά επίσης εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα των πάντα καινοτόμων συνθέσεων.


 


Και η εμπιστοσύνη αυτή είναι παγκόσμια αφού μετά τη Γαλλία όπου υπάρχει δυνατή παρουσία της μάρκας « Eau thermale Avène » στα φαρμακεία, η μάρκα είναι ευρέως γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, στις ΗΠΑ (Derma Skin Corners), στην Ιαπωνία αλλά και την Κίνα, όπου ξεκίνησε σαν πρωτοπόρος για να τεθεί γρήγορα επικεφαλής των πωλήσεων των καλλυντικών μαρκών στο φαρμακείο…

Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 Απαλό Σκραμπ Καθαρισμού 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/avene/gentle-purifying-scrub/123984/#DETAIL


Cicalfate Αναδομητική Κρέμα Χεριών 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/avene/cicalfate-restorative-hand-cream/184765/#DETAIL


Retrinal + 0.05 Κρέμα 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/avene/retrinal---0-05-cream/139075/#DETAIL
Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! Μία από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspxΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου