Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Lierac - Η Εταιρεία που Γνωρίζει τη Γλώσσα της Επιδερμίδας










Το 1975, ένας γιατρός της αισθητικής ιατρικής επέλεξε να θέσει την εμπειρία και τη γνώση του στην υπηρεσία όλων των γυναικών.

Γεννήθηκε η LIERAC, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμητολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Μία καινοτόμος ιδέα, επίκαιρη όσο ποτέ σήμερα σε μία κοινωνία όπου η γήρανση και η αισθητική διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Πολύ γρήγορα, η LIERAC επιβλήθηκε ως η πρωθιέρεια διεθνώς στον τομέα της «τεχνικής κοσμητολογίας» παντρεύοντας τη φροντίδα ομορφιάς με την απόλαυση και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.







Πρωτοπόρος της Ενεργής Φυτο-Κοσμητολογίας, η LIERAC συνδύασε τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις απαιτήσεις της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που επιβεβαιώνουν τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας: Πρωτοπορία, αποτελεσματικότητα, εγγυημένη ασφάλεια, θηλυκότητα, κατανόηση των αναγκών της γυναίκας.

Η LIERAC γνωρίζει και μιλάει «Τη Γλώσσα της Επιδερμίδας». Αυτή είναι η υπογραφή μιας τεχνογνωσίας που μπορείτε να τη δείτε και να την αισθανθείτε, ένα ιδανικό γαλλικής αποπλάνησης που σας συνοδεύει καθημερινά για να είστε όμορφη – και για να παραμείνετε.
 









Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Ήπια Απολέπιση - Κρέμα Απολέπισης 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/lierac/gentle-exfoliator---exfoliating/157678/#DETAIL


Mat-Chrono Αντιγηραντικό και Ενυδατικό Γαλάκτωμα για Ματ Όψη 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/lierac/mat-chrono-emulsion-anti-ageing/83844/#DETAIL


Comfort Peel Ανανεωτική Κρέμα Λείανσης Ρυτίδων 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/lierac/comfort-peel-wrinkle-smoother-renewing/89381/#DETAIL





Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! Μία από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!!  

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου