Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!










Υπάρχουν μερικά πράγματα στην ζωή που με τον χρόνο γίνονται όλο και καλύτερα (το κρασί, το τυρί, ο George Clooney για παράδειγμα). Γενικά μιλώντας όμως, είναι ωραίο να νιώθουμε το δέρμα μας και τα μαλλιά μας νεανικά και όμορφα (ή έστω να αντανακλούν το πόσο ωραία αισθανόμαστε). Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της αιώνιας αναζήτησης της νεότητας αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα μέσα από διακεκριμένους make up artists και με την βοήθεια μικρών tricks, να επιδιώξουμε μία πιο νεανική εμφάνιση. 
Τα αποτελέσματα παρακάτω...












#1: Luminise

Όταν πρόκειται για την επιδερμίδα σου, η φωτεινότητα και η φρεσκάδα σημαίνουν αυτόματα και νεότητα. Γι αυτό τον λόγο ένα κρεμώδες luminiser ή highlighter στην κορυφή της μύτης και στα ζυγωματικά, μπορεί να κάνει θαύματα.





#2: Καφέ αντί για μαύρο

Όταν πρόκειται να πραγματοποιήσεις τo μακιγιάζ σου στα μάτια, το καφέ είναι προτιμότερο από το μαύρο. Το μαύρο έχει την τάση να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μικρά. Γι΄αυτό τον λόγο μπορείς να αντικαταστήσεις το μαύρο σου μολύβι ματιών με κάποιο σοκολατί. 




#3: Κάνε τα φρύδια σου πιο απαλά

Μας αρέσουν τα φρύδια μας αυστηρά και στυλιζαρισμένα, ωστόσο από ένα σημείο και μετά αυτό μπορεί να παραπέμπει σε cartoon, κάνοντας σε να δείχνεις μεγαλύτερη απ΄ότι είσαι στην πραγματικότητα. Γι΄αυτό τον λόγο σου προτείνουμε να αφήσεις τα φρύδια σου να "μαλακώσουν", γέμισέ τα με κάποιο ειδικό μολύβι που είναι πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σου και υιοθέτησε το φυσικό look. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο ειδικό gel για τα φρύδια.




#4: Κρέμα αντί για πούδρα

Όταν πρόκειται να βάλεις το ρουζ σου, προτίμησε κάποια φόρμουλα σε κρεμώδη υφή αντί για σκόνη. Δουλεύονται πολύ πιο εύκολα και "κάθονται" στο δέρμα χωρίς να σπάνε. 


#5: Απόφυγε τις λάμψεις

Οι ιριδίζουσες υφές και οι λάμψεις, είναι καλύτερο να αποφεύγονται στις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς έχουν την τάση να τονίζουν τις λεπτές γραμμές. Αντίθετα οι σατινέ υφές ή ακόμη και οι ματ, μπορούν να δώσουν την επιθυμητή φρεσκάδα χωρίς να σου προσθέτουν ούτε ένα χρόνο παραπάνω. 





#6: Άνοιξε τα μαλλιά σου

Υπάρχει ένας γενικός κανόνας για τις γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο νέες, που λέει πως τα μαλλιά όσο μεγαλώνουμε πρέπει να τα ανοίγουμε αντί να τα σκουραίνουμε. Όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα, τόσο πιο σκληρό θα δείχνει το πρόσωπό σου. Το σκούρο θα αναδείξει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ειδικά εκείνες που είναι κοντά στην περιοχή των ματιών. Γι αυτό τον λόγο, είναι προτιμότερο να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου (όχι όμως περισσότερο από δύο τόνους από το φυσικό σου). 

#7: Όσο πιο ζεστό, τόσο πιο καλό

Μερικές ανοιχτές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο σου σε ζεστή ωστόσο απόχρωση (όπως το μελί και το χρυσό) θα σε φωτίσουν και θα δημιουργήσουν ένα πιο μαλακό εφέ στις ρυτίδες του προσώπου. 

#8: Ναι στο gloss

Ένας εύκολος τρόπος να γυρίσεις πίσω στον χρόνο είναι με την βοήθεια του gloss. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο lip gloss των χειλιών που δίνει μια φρέσκα γυαλάδα, αλλά και στο gloss των μαλλιών που θα σου χαρίσει μια απαράμιλλη λάμψη, ζωντανεύοντας το χρώμα των μαλλιών σου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου