Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

The Art Of Shaving - Τώρα η Αντρική Περιποίηση Είναι πιο Εύκολη Από Ποτέ Ένας άντρας ξυρίζεται περισσότερο από 20.000 φορές στη ζωή του - και ο τρόπος που ξυρίζεται είναι σημαντικός για ένα υγιές και όμορφο δέρμα. Η Art of Shaving είναι μοναδική η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας και πρακτικά προϊόντα. 

Για να πετύχει κάποιος το τέλειο ξύρισμα, η Art of Shaving παρουσιάζει ένα βασικό εργαλείο ξυρίσματος, το πινέλο ξυρίσματος - το μόνο εργαλείο που είναι σχεδιασμένο να απορροφά νερό και να παραδώσει έναν πλούσιο, προστατευτικό αφρό στο δέρμα.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας, η  Art of Shaving δημιούργησε όμορφα, χειροποίητα ξυράφια. Αυτά τα εργαλεία ξυρίσματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν βάρος, ισορροπία και σταθερότητα στο ξύρισμα.

 Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:Άφτερ Σέιβ Ζελέ Χωρίς Οινόπνευμα - Αιθέριο Έλαιο 

http://gr.strawberrynet.com/mens-skincare/the-art-of-shaving/after-shave-gel-alcohol-free--/103520/#DETAILΣαπούνι Σώματος - Άοσμο 


Ζελέ Ματιών - Αιθέριο Έλαιο Μπλε ΧαμομηλιούΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspxΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου