Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

4 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ







Το επιτυχημένο natural make up είναι από τα πιο δύσκολα τεχνικά, αλλά ταυτόχρονα εκείνο που αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του προσώπου μας και μας κάνει να δείχνουμε πιο φρέσκιες, ξεκούραστες και λαμπερές.

Βάση:
 
Φυσικό μακιγιάζ δεν σημαίνει... καθόλου μακιγιάζ. Μια πολύ ελαφριά βάση -τα υγρά μεικ-απ είναι κατάλληλα γι' αυτό- θα δώσει ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα χωρίς να την "βαραίνει".

Μάτια:
 
Χρησιμοποίησε μία κρεμώδη σκιά σε ανοιχτό ροζ, μπεζ, ή ανοιχτό ροδακινί και άπλωσε την ακριβώς πάνω από το βλέφαρο χωρίς γωνίες. Ολοκλήρωσε με μία μαύρη ή καφέ μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα.
Extra tip: Αν οι βλεφαρίδες σου είναι αρκετά μικρές, πρόσθεσε μερικά τουφάκια στην εξωτερική γωνία του ματιού. Θα ενισχύσουν το σχήμα του ματιού σου αλλά και το βλέμμα σου, χωρίς να φαίνονται.

Μάγουλα:
 
Επίλεξε ένα ρουζ σε ροζ ή πορτοκαλί απόχρωση. Φυσικά η ποσότητα που θα βάλεις πρέπει να είναι μικρή -όση χρειάζεται δηλαδή για να δώσεις λίγο χρώμα στο πρόσωπο.

Χείλη:

 
Ένα διάφανο λιπγκλός ή ένα κραγιόν πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών σου είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το φυσικό μακιγιάζ σου με τον καλύτερο τρόπο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου