Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

5 ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ











Το μπουντουάρ σας γεμίζει με ελιξίρια στα οποία πρωταγωνιστούν τα άνθη. Χαρίζουν αισθησιασμό και αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά σας παντού.


 1.



Το Dolce Rosa Excelsa των Dolce & Gabbana με εσάνς από τριαντάφυλλο Τουρκίας και λευκή αμαρυλλίδα αποτελεί ένα ξεχωριστό άρωμα που μας εμπνέει για αξέχαστες στιγμές.

2.


Αιθέριο και ισχυρό, το Vert Malachite του Giorgio Armani αποκαλύπτει έναν εξαιρετικά θηλυκό χαρακτήρα. Aυτό το λουλουδάτο ελιξίριο με νότες από γιασεμί και ιλάνγκ ιλάνγκ είναι δροσερό και ταυτόχρονα μεθυστικό.


3.

Το Paradiso Azzurro του Roberto Cavalli ξεχωρίζει για τις απαλές και ντελικάτες νότες λεβάντας, που συνδυάζονται με γιασεμί και κασμίρι, προσδίδοντάς του μια αίσθηση πολυτέλειας.


4.


Το La Vie Est Belle, L' Eau de Toilette Florale, της Lancôme αποτελεί μια νέα εκδοχή του ομώνυμου Eau de Parfum, ενώ ταυτόχρονα κρατάει βασικά στοιχεία από αυτό. Βασικός πρωταγωνιστής ο όσμανθος, ένα σπάνιο και πολύτιμο άνθος στον κόσμο της υψηλής αρωματοποιίας.


5.

Το άρωμα Valentino Donna του οίκου Valentino είναι μυστηριώδες και διαχρονικό. Απόσταγμα τριαντάφυλλου, σε συνδυασμό με πατσουλί και βανίλια, εκπέμπουν sexy vibes.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου