Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΨΟΓΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ!!










Ο ερχομός του καλοκαιριού μάς δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα: ενθουσιασμό και χαρά για τις διακοπές και τις παραλίες που μας περιμένουν, φόβο για τη στιγμή που θα πρέπει να εμφανιστούμε μόνο με το μαγιό. Η προετοιμασία όμως για το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε εφιάλτη. Συγκεντρώσαμε 5 γρήγορες θεραπείες ομορφιάς που υπόσχονται να αναδείξουν τον καλοκαιρινό σου εαυτό. Το καλύτερο; Δεν απαιτούν να κόψεις τους υδατάνθρακες ούτε να περνάς τη μισή σου μέρα στο γυμναστήριο. 








 Πάρε λίγο χρώμα (έξυπνα)
Δεν χρειάζεται να σου πούμε εμείς ότι οι τεχνητοί μέθοδοι μαυρίσματος δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Πριν ενδώσεις όμως στην αυτο-μαυριστική κρέμα, βεβαιώσου ότι θα τη χρησιμοποιήσεις σωστά. Η καλύτερη συμβουλή μας είναι να κάνεις πάντα απολέπιση και να ξεκινάς με την πιο ελαφριά απόχρωση.




 Μαλάκωσε τις φτέρνες σου
Πριν από το πρώτο επαγγελματικό πεντικιούρ σου (ξέρεις ότι χρειάζεσαι το χέρι του ειδικού για να ξεφορτωθείς αυτούς τους κάλους), κάνε μία μικρή προετοιμασία. Το μούλιασμα σε ζεστό νερό θα βοηθήσει το δέρμα να μαλακώσει. Ρίξε άλατα στο νερό και στη συνέχεια άπλωσε μία ενυδατική κρέμα ποδιών και φόρα κάλτσες. Μετά από λίγες μόνο εφαρμογές, θα δεις τη διαφορά στις φτέρνες σου.






 Δώσε προσοχή στα χέρια σου
Δεν είναι μόνο τα πόδια σου που γίνονται άγρια και σκληρά. Ένα απλό σπιτικό scrub (φτιαγμένο με μέλι και ζάχαρη) θα σου χαρίσει απαλά χέρια τα οποία θα αναδειχτούν με εκείνο το κοραλί βερνίκι νυχιών.





Πες όχι στους “άγριους” τους αγκώνες σου
Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην κουζίνα σου: Κράτησε λίγη ποσότητα από την sour cream που χρησιμοποίησες στο δείπνο και ξεφορτώσου τα μικρά εξογκώματα που σε χωρίζουν από τα αμάνικα φορέματα και τα έξωμα top. Το γαλακτικό οξύ διασπά την αντιαισθητική συσσώρευση του δέρματος στους θύλακες των τριχών.





Δώσε χρόνο στο πρόσωπό σου
Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να αφήσεις το πρόσωπό σου να αναπνεύσει. Τι σημαίνει αυτό; Με δύο λέξεις: skin fast. Για μία εβδομάδα, δεν χρησιμοποιείς προϊόντα ομορφιάς (καθαριστικά, κρέμες, makeup κτλ) και “πλένεις” το πρόσωπό σου με λάδι καρύδας. Μετά από μία εβδομάδα το πρόσωπό σου θα έχει αυτορυθμιστεί σε μία φυσιολογική κατάσταση κι εσύ μπορείς να επιστρέψεις στην καθημερινή σου ρουτίνα



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου