Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Xρώμα και Λάμψη που Διαρκούν










Ζουμερά, υγρά, γεμάτα χρώμα. τα χείλη που ονειρευόμαστε τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. 




To μυστικό
«Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι η μεγάλη διαφορά στα χείλη που κάνει ένα primer -είναι σαν υαλουρονικό, αλλά καλύτερο. Απλώνεται πριν από το κραγιόν, "γεμίζει" με την απαλή υφή του τις πτυχώσεις και συγχρόνως περιποιείται. Επίσης κάνει το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο». (Μαρίλη Ευφραιμίδη, Υγείας και Ομορφιάς Marie Claire)

Too faced: η πιο εξειδικευμένη σειρά για τα χείλη
Η λάμψη ενός γκλος και η ένταση ενός κραγιόν ενώνονται σε μια ξεχωριστή φόρμουλα που κάνει τα χείλη λαχταριστά και με αναλλοίωτο χρώμα για ώρες. Βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας που καθιστά δυνατή την υγροποίηση των παραδοσιακών κραγιόν ώστε να είναι ταυτόχρονα κρεμώδη και πλούσια σε χρωστικές, τα υγρά κραγιόν Melted ντύνουν τα χείλη με έντονο χρώμα που διαρκεί ώρες. Βγαλμένες σαν από ζαχαροπλαστείο οι έξι νέες Melted Chocolate αποχρώσεις λιώνουν στα χείλη σαν σοκολάτα και προορίζονται για αξέχαστα φιλιά.
 
 
 
 
 
 
 
 Mε την αγορά ενός προϊόντας από τα εμφανιζόμενα, δώρο ένα makeup service 15' και το Deluxe Chocolate Soleil Bronzer.

Tips
•Για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, ταμπονάρετε τα χείλη με χαρτομάντιλο μεταξύ της πρώτης και δεύτερης εφαρμογής του κραγιόν. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείται η υπερβολική λιπαρότητα των χειλιών και παρατείνεται η διάρκεια.
•Επιλέγουμε την απόχρωση με βάση τη διάθεση ή το ντύσιμο μας, αλλά και σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό: στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι nude ροζ αποχρώσεις, σης σιταρένιες οι nude με πορτοκαλί τόνου και στις σκουρόχρωμες οι σοκολατί nude αποχρώσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου