Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Mάτια που Mαγνητίζουν











Το βλέμμα αναδεικνύεται μόνο αν χρησιμοποιήσετε ένα κονσίλερ που περιέχει ειδικές χρωστικές ώσε να αντανακλά το φως.

Το μυστικό
«Γιο να είναι συμμετρικές οι γραμμές ξεκινάω πάντα κάνοντας ένα μικρό σημάδι στην εξωτερική γωνία κάθε ματιού και συνεχίζω κατά μήκος του άνω βλεφάρου μέχρι την εσωτερική γωνία ώστε να πετύχω το γατήσιο βλέμμα». (Δήμητρα Μαρουσάκη, Assistant Art Director Marie Claire -Dazzlin' Gal)

Μακιγιάζ σε υψηλή ανάλυση!
Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από το φον ντε τεν του, αν έχει δοκιμαστεί κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες; To Ultra HD Liquid Foundation της Make Up For Ever έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες της εξελιγμένης τεχνολογίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Αόρατη ακόμα και κάτω από το πιο δυνατό focus, αυτή η φόρμουλα περιέχει ειδικές χρωστικές ώστε να παρέχει από μέτρια έως μέγιστη κάλυψη με το εφέ του δεύτερου δέρματος. To Ultra HD Concealer της Make Up For Ever περιέχει τις ειδικές χρωστικές Pure Focus που αντανακλούν το φως ώστε να σβήνουν τις σκιές γύρω από τα μάτια. Το αϊλάινερ Ink Liner της Make Up For Ever είναι το πιο εύκολο που έχετε κρατήσει χάρη στο θαυματουργό πινελάκι καλλιγραφίας
 
 
 
 
Tips
•Ξεκινήστε το μακιγιάζ βάζοντας κονσίλερ όχι μόνο κάτω από τα μάτια αλλά και στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης και στο λακκάκι ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη. Θα σας φωτίσει μαγικά.
•Απλώστε το κονσίλερ με ένα χοντρό πινέλο που θα εφαρμόσετε κάθετα στο πρόσωπο ώστε να εισχωρήσει στους πόρους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου