Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ









Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας τι κάνετε; Μήπως απλά απλώνετε λίγη ενυδατική κρέμα στα γρήγορα; Καλά κάνετε αλλά δυστυχώς δεν αρκεί αυτό. Το μυστικό που θα κάνει το μακιγιάζ «αόρατο» είναι η πολύ, πολύ, πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Αν λοιπόν θέλετε αυτό το εφέ πρέπει να επενδύσετε χρονικά. Ξεκινήστε με έναν απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας, φορέστε το σέρουμ και την κρέμα σας και φορέστε κρέμα ματιών. Αφήστε τα προϊόντα να δράσουν για μερικά λεπτά και να τονώσουν την επιδερμίδα σας ΚΑΙ ΜΕΤΑ ξεκινήστε…






Όχι, δεν είναι όλα ίδια και δεν σημαίνει πως ό, τι έχετε θα το βάλετε σε όλο το πρόσωπο. Οι βάσεις που είναι για να καλύπτουν τους εμφανείς πόρους πρέπει να φοριούνται στη μύτη και το πιγούνι, εκείνες που είναι για λάμψη στα ζυγωματικά και το τόξο των φρυδιών και ούτω καθεξής. ΜΗΝ βάλετε λοιπόν το ίδιο primer σε όλο το πρόσωπο, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι άψογο. Θα είναι απλά καλό.





Με το να καλύπτετε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια σας με κονσίλερ δεν καταφέρνετε τί-πο-τα. Επιπλέον με το να βάζετε τόνους κονσίλερ πάνω σε σπυράκια και κοκκινίλες τι κάνετε; ΤΙΠΟΤΑ. Βάλτε λίγο, ίσα ίσα για να καλύψετε ελαφρά και η τελειότητα θα έρθει στη συνέχεια.





Ξεκινήστε με ελάχιστη ποσότητα και προσθέστε σταδιακά. Εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις σαν να κάνετε μασάζ ώστε το foundation να γίνει ένα με το δέρμα σας. Σταματήστε, κοιταχτείτε, εκτιμήστε και αν πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλετε και άλλο μόνο τότε συνεχίστε. Θα ανακαλύψετε πως και λίγο αρκεί για να αποκτήσετε ομοιόμορφο δέρμα. Και φυσικά μην ξεχνάτε να σβήνετε καλά με κινήσεις προς τα κάτω στο πιγούνι και προς τα επάνω στη γραμμή των μαλλιών.








Λίγη loose πούδρα θα κάνει τη διαφορά. Αν βάλετε ελάχιστη ποσότητα με ένα μεγάλο πινέλο και την περάσετε πάνω από όλο σας το πρόσωπο το μακιγιάζ θα «κλειδώσει» στη θέση του και θα έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όχι, δεν θα γίνει το ίδιο με μια οποιαδήποτε άλλη πούδρα. Οποιαδήποτε άλλη πούδρα θα δημιουργήσει ένα στρώμα πάνω από το δέρμα σας που θα φαίνεται και στόχος μας είναι να σας κάνουμε να μοιάζετε ότι δεν φορέσατε τίποτα.








Το ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό της επιτυχίας είναι οι φυσικές γυαλάδες του δέρματος. Επενδύστε λοιπόν σε ένα καλό highlighter και φορέστε το στο τελείωμα, ελάχιστο, ακριβώς επάνω στο κόκκαλο των ζυγωματικών σας, εκεί που αντανακλάται το φως. Just try it!








Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα ομορφιάς στη Strawberrynet!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου