Τρίτη 31 Μαΐου 2016

5 ΔΡΟΣΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ




Μεθυστικά αρώματα, δροσερή αίσθηση. Παρακάτω 5 δροσερά αρώματα, ιδανικά για καλοκαίρι.













Το όνομα του ρόδου
 
Olfactory: Οριένταλ-φλόραλ

Μετά το L’ Extase, ο αρωματοποιός Φρανσίς Κουρκτζιάν υπογράφει μια δεύτερη δημιουργία για τον οίκο Nina Ricci, το  L’ Extase Caresse de Roses. Ένας μοναδικός συνδυασμός από τριαντάφυλλα Βουλγαρίας και Τουρκίας κλείνεται σε ένα μπουκάλι στολισμένο με λεπτές χρυσές αλυσίδες.






London...
 
Olfactory: Ξυλώδες-φλόραλ

Η συγκομιδή της ρίζας του φυτού της ίριδας γίνεται στην Τοσκάνη εδώ και αιώνες. Στο άρωμα Orris & Sandalwood Cologne Intense της Jo Malone οι νότες της έχουν αναδειχτεί με μοναδικό τρόπο. Η ευωδιά του, ανάλαφρη και ντελικάτη, αφήνει στο τέλος μια αίσθηση πούδρας.





Black Opium!
 
Olfactory: Gourmet

H τρίτη εκδοχή του διάσημου Black Opium είναι γεγονός. Το νέο δυναμικό Nuit Blanche του οίκου Yves Saint Laurent περιέχει πιπέρι bourbon, άνθος πορτοκαλιάς, παιώνια και φυσικά το σήμα κατατεθέν του: νότες  λευκού καφέ. Το μπουκάλι παραμένει σχεδόν ίδιο, αφού μόνο το πώμα αλλάζει και γίνεται χρυσό.






Life is beautiful!
 
Olfactory: Φλόραλ

Το La Vie est Belle L’Eau de Toilette Florale της Lancôme συνδυάζει τον όσμανθο με νότες τριαντάφυλλου. Η σύνθεση εμπλουτίζεται με συμφωνίες φύλλων βιολέτας και ένα μπουκέτο λουλουδιών που περιλαμβάνει μιμόζα και φρέζια. Η νότα ίριδας Pallida διατηρείται πολύτιμη, αισθησιακή και πιο πουδρένια από ποτέ.


 
 
Candy Kiss
 
Olfactory: Φλόραλ

Στο νέο Prada Candy Kiss πρωταγωνιστούν νότες από μόσχο, βανίλια και άνθη πορτοκαλιάς. Στο λευκό κουτί φιγουράρει ένα μοτίβο χειλιών, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εμβληματικό ντεσέν που αποτυπώνεται στις δημιουργίες της Μιούτσια Πράντα.



Θα βρείτε περισσότερα αρώματα στη Strawberrynet!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου