Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΝΤΙΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ!!!











H τριχόπτωση είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί άντρες και γυναίκες και οφείλεται σε μεγάλο μέρος, όπως και τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, στην καθημερινή επίθεση ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που υπάρχουν στο περιβάλλον και προκαλούν την οξείδωση των κυττάρων του δέρματος. Η οξείδωση αφορά και το τριχωτό της κεφαλής, γι’ αυτό και συνδέεται με την τριχόπτωση.







  Για να αντιμετωπίσουν αυτή την ανάγκη, οι επιστήμονες του Nioxin δημιούργησαν το Night Density Rescue, ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας που, χάρη στο ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Nioxydine24, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής και την προστατεύει από άλλες φθορές. Το Night Density Rescue δρα τη νύχτα, στη διάρκεια του ύπνου, όταν ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός επανόρθωσης του οργανισμού και ανανεώνονται τα κύτταρα. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν επηρεάζει την εμφάνιση του χτενίσματός σου.







Όπως η επιδερμίδα μας έτσι και το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση και φροντίδα. Το νέο προϊόν Night Density Rescue έρχεται να ολοκληρώσει τη σειρά συστημάτων και εξειδικευμένων προϊόντων του Nioxin.








Tο Nioxin προσφέρει επίσης Συστήματα 3 Σταδίων τα οποία περιλαμβάνουν σαμπουάν, κοντίσιονερ και θεραπεία που, συνδυαστικά, βοηθούν στον καθαρισμό, στην εξισορρόπηση και τη θεραπεία του δέρματος της κεφαλής. Τα Συστήματα 3 Σταδίων του Nioxin και το νέο Night Density Rescue αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με προϊόντα ημέρας και νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου