Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ!!









Έχεις σγουρά μαλλιά; Αν ναι, πώς τα στεγνώνεις μετά από κάθε λούσιμο; Το φριζάρισμα είναι από τους χειρότερους εχθρούς σου και ψάχνεις τρόπο να το "καταπολεμήσεις" πριν ακόμη ξεκινήσει; Εάν μάλιστα είσαι από αυτά τα κορίτσια που επιλέγουν να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά (άρα χρησιμοποιούν πετσέτα στην όλη διαδικασία)... τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα!

Μία, λοιπόν από τις κακές συνήθειες, που οι περισσότερες εν αγνοία μας, ακολουθούμε, είναι να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας τυλίγοντάς τα σφιχτά με μία πετσέτα. Κι όμως, η πετσέτα είναι ο μεγαλύτερος ένοχος τόσο για την πρόκληση του φριζάρισματος (πόσο μάλλον αν έχεις σγουρά μαλλιά), όσο και για το γεγονός οτι τα μαλλιά σου γίνονται πιο αδύναμα και αφυδατωμένα.









Ποιος είναι ο σωστός τρόπος, όμως,  να τα στεγνώνεις φυσικά και να προλαμβάνεις το φριζάρισμα;

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό, μαλακό T-shirt (ή μίαπετσέτα με μικρές ίνες) και η αγαπημένη σου μους μαλλιών!
Βάλε μία ποσότητα από τη μους στα χέρια σου (όσο μία μπάλα γκολφ) και πέρασέ τη στα μαλλιά σου, ενώ είναι ακόμη βρεγμένα. Στη συνέχεια, τύλιξε το T-shirt γύρω από το χέρι σου και δούλεψε με τα δάχτυλά τις μπούκλες σου τυλίγοντας από κάτω προς τα πάνω, δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος μαλλιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου