Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;;; ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!!







Εάν πασχίζεις να έχεις ένα υπέροχο μακιγιάζ κατά την διάρκεια της ημέρας τότε ίσως το κάνεις με τον λάθος τρόπο. Πολλές φορές η όψη της επιδερμίδας μας έχει να κάνει και με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε συνάρτηση με το foundation. Υπάρχουν μικρά μυστικά και τρικς που εάν τα ακολουθήσεις τότε θα δείχνεις εγγυημένα πιο όμορφη και πιο φρέσκια όλη τη μέρα! 
 
 
 




Εφάρμοσε τα ειδικά προϊόντα για την επιδερμίδα σου μόνο στις περιοχές που το έχεις ανάγκη. Μην το παρακάνεις με τα serums και τις κρέμες. Κατάλαβε τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και χρησιμοποίησε τα προϊόντα που χρειάζεσαι. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου. 
 



Μην υπερενυδατώνεις την περιοχή T. Έχουμε την τάση να είμαστε πιο λιπαρές στην περιοχή του μετώπου και της μύτης. Γι' αυτό καλύτερα να είσαι φειδωλή με τις κρέμες σε εκείνα τα σημεία. Καλύτερα χρησιμοποίησε ένα απαλό serum. 



Αντικατάστησε την ενυδατική σου κρέμα με κάποιο serum. Τα serums έχουν σχεδόν την ίδια φόρμουλα απλώς είναι πιο ελαφριά και ως εκ τούτου απολαμβάνεις όλα τα προτερήματα μιας ενυδατικής κρέμας χωρίς ωστόσο να έχεις αυτή την περιττή λιπαρότητα, που κάνει το μακιγιάζ σου ασταθές. 



Άπλωσε την πούδρα σου πριν από το foundation. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσεις την σταθερότητα του foundation αλλά και την φρεσκάδα της επιδερμίδας σου.
 
 
 
 
Στην συνέχεια άπλωσε μία στρώση ενυδατικής κρέμας από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις μία υπέροχη βάση που θα σου εξασφαλίσει ένα υπέροχο μακιγιάζ για πολλές ώρες. 


Χρησιμοποίησε τα σωστά πινέλα. 



Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου κατά την διάρκεια της νύχτας. Εάν την νιώθεις σούπερ αφυδατωμένη τότε μία καλή κρέμα νυχτός θα σου λύσει το πρόβλημα ενώ παράλληλα θα σου εγγυηθεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου το επόμενο πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου