Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συμβουλές για Φωτοσκίαση!!









To contouring και το highlighting είναι σαφώς οι πιο περίπλοκοι και επιτηδευμένοι τρόποι να πετύχεις όμορφο μακιγιάζ. Τις περισσότερες φορές, αν υπερβάλλεις, το αποτέλεσμα είναι «σκληρό» και ψεύτικο.



Αυτή τη φορά, θα σε μυήσουμε σε ένα εύκολο και κολακευτικό trick για να πετύχεις την ηλιοκαμμένη λάμψη: το μονοχρωματικό μακιγιάζ θα κάνει την όψη σου πιο ζεστή, χωρίς να μοιάζει «φορτωμένη». Το έχουμε δει στην πασαρέλα αλλά και σε celebrities, όπως η Chrissy Teigen και η Charlize Theron.

Tι θα χρειαστείς: Ένα κρεμώδες ρουζ σε μουντή ροζ ή ροζ – χρυσή απόχρωση και το καθημερινό σου foundation.



Τι θα κάνεις: Αφού εφαρμόσεις το foundation σου, χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να απλώσεις το ρουζ στα μάγουλα σου ταμποναριστά και έπειτα κάνε blending, ως συνήθως. Έπειτα, πέρασε ένα ελαφρύ στρώμα ρουζ κατά μήκος των βλεφάρων και ανάμειξε με ανοδική κατεύθυνση, ώστε το χρώμα να μαλακώνει όσο φτάνει στο κόκαλο του φρυδιού. Αυτό θα κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται περισσότερο λαμπερό και λιγότερο «αυτή έχει ροζ μάτια;». Tελειώνοντας, εφάρμοσε ταμποναριστά λίγο ρουζ στο κέντρο των χειλιών σου.

Τι πετυχαίνεις: Κρατώντας μία χρωματική αρμονία θα έχεις ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το αν χρησιμοποιούσες bronzer και contouring kits.




Εδώ μερικά προϊόντα που προτείνω: 


 Η Βάση Μέικαπ για Τέλεια Επιδερμίδα Επίδραση Λείανσης 


 Belle De Teint Φυσική Λαμπερή Διάφανη Υγιής Πούδρα


Λαμπερό Ρουζ - # 3 Coral της Bobbi Brown 


Πινέλο για Βάση Μέικαπ 





Πινέλο Προσώπου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου