Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΤΟΠ 10 ΤΡΟΠΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ - ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ





Τα top 10 τροπικά αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι!

 

Estee Lauder

Δεν υπάρχει Bronze Goddess χωρίς καλοκαίρι και κυρίως δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς το Bronze Goddess! Το άρωμα- θρύλος πλέον κάθε καλοκαιριού έρχεται και φέτος για να συνδεθεί με νέες εμπειρίες και να δημιουργήσει καινούριες μνήμες που θα κουβαλάμε μαζί μας όλο τον Χειμώνα. 


Bobbi Brown

 

Ποτέ άλλοτε ένας οίκος δεν έκλεισε τόσο επιτυχημένα μια μυρωδιά της φύσης σε ένα μπουκάλι! Το Beach της Bobbi Brown είναι σαν να έχεις γυρίσει μόλις από τη θάλασσα ενώ το τελικό αποτέλεσμα της μυρωδιάς πάνω στην επιδερμίδα σου είναι τοοοοοσοοο sexy!

 


Tom Ford


Τα μακρινά ιδιωτικά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και οι μέρες αλλάζουν αρμονικά η μια μετά την άλλη, ήταν η έμπνευση για το Soleil Blanc, ένα από τα πιο εξωτικά και super καλοκαιρινά αρώματα που μυρίσαμε ποτέ! Ο πρώτος συνειρμός που κάνεις όταν το μυρίζεις είναι ένα βράδυ καλοκαιριού σε ένα υπέροχο νησί. Το νέο άρωμα Tom Ford ανήκει στην exclusive σειρά Private Blend.

 


 


Lancaster


Κάθε χρόνο τις τελευταίες σεζόν η Lancaster, η αγαπημένη μας εταιρία σε ό,τι έχει να κάνει με αντηλιακά κυρίως, λανσάρει και ένα limited edition άρωμα το οποίο δεν περιέχει αλκοόλ και μπορείς να φοράς ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο όσο κάνεις ηλιοθεραπεία! Φέτος, το Parfum Solaire είναι ένα άρωμα γεμάτο... συναισθήματα αφού όταν το φοράς διακτινίζεσαι στις πιο τροπικές θάλασσες! Με λίγα λόγια η λιακάδα σε ένα μπουκάλι!

 

 


 Demeter


Από τους πρώτους συνειρμούς του καλοκαιριού μετά τις λέξεις θάλασσα, ήλιος κλπ είναι το καρπούζι. Και η εταιρία Demeter που παίρνει τις πραγματικές μυρωδιές που υπάρχουν εκεί έξω και τις κλείνει σε ένα μπουκάλι δημιούργησε το cologne spray watermelon lollipop που συμπληρώνει την τέλεια καλοκαιρινή εικόνα. Θα το βρεις στην Make Me Up μαζί με πολλές ακόμη super καλοκαιρινές μυρωδιές όπως το Ocean και το Salt Air!

 

 

Laura Mercier


Τα αρώματα της Laura Mercier έχουν ένα πολύ πιστό κοινό. Το Eau Gourmant Almond Coconut έχει μέσα του καλοκαιρινές νότες από γάλα καρύδας, το γάλα αμυγδάλου, την βανίλια και το εκχύλισμα ηλιοτρόπιου και musk. Εμπνευσμένο από τις συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

 


 


Monoi Tiki


H αϊτινή γαρδένια είναι μια από τις πιο τροπικές και πλέον χαρακτηριστικές μυρωδιές του καλοκαιριού! Και το Monoi Tiki eau de toilette Tiare σε μεταφέρει στις πιο τροπικές παραλίες! Bonus: η πολύ καλή τιμή του.





Calvin Klein


Το φετινό καλοκαιρινό άρωμα ck one summer για εκείνη και εκείνον είναι εμπνευσμένο από τη ζούγκλα, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια! Ανήκει στην κατηγορία δροσερό citrus fruity και περιέχει νότες όπως πράσινο μήλο και lime mojito. Bonus: το super καλοκαιρινό μπουκάλι με τους φοίνικες!




 


Escada


Ένα ακόμη καλοκαίρι- ένα ακόμη συλλεκτικό άρωμα από τον οίκο Escada! Το Agua de Sol έχει φρουτώδεις νότες γρανίτας που θυμίζουν ανέμελες στιγμές διακοπών και μας ταξιδεύουν σε καλοκαιρινούς, εξωτικούς προορισμούς!

 

 

Θα βρείτε περισσότερα αρώματα στη Strawberrynet!!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου