Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ








Μια γυναίκα μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της με το κατάλληλο μακιγιάζ αλλά και να κρύψει τις ατέλειες που την ενοχλούν. Για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στο make up και να είστε πάντα λαμπερή, ακολουθήστε μυστικά ομορφιάς που εξασφαλίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα κι όταν δεν έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στην περιποίηση της επιδερμίδας σας.





1.Απλώστε το lipstick στα χείλη σας με ένα βουρτσάκι για concealer. Θα δείτε πως θα έχει πιο εύκολη εφαρμογή!

2.Χρησιμοποιήστε άσπρο μολύβι στο πάνω μέρος του ματιού και βάλτε από πάνω τη σκιά. Έτσι θα φαίνεστε πιο λαμπερή και η σκιά θα διαρκέσει περισσότερο.

3.Όταν αγοράζετε ένα προϊόν να σημειώνετε πάντα κάπου την ημερομηνία λήξης ώστε να το αλλάζετε όταν πρέπει!

4. Εάν τα χείλη σας είναι ξερά και άχρωμα πάρτε μία οδοντόβουρτσα και κάντε απαλές κινήσεις σαν μασάζ στο πάνω και κάτω χείλος! Θα δείτε πως αμέσως θα αποκτήσουν ένα φυσικό κόκκινο χρώμα!

5.Για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε πριν λίγη πούδρα στα χείλη!

6.Για πιο πυκνές βλεφαρίδες πριν απλώσετε τη μάσκαρα βάλτε λίγο baby powder. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.




7. Για να μη λερώσετε τα δόντια σας με lipstick κάντε ένα σχήμα «Ο» με τα χείλη σας και τοποθετήστε το κραγιόν που θέλετε.

8. Αν είστε στο γραφείο ή σε μια έξοδο και δεν έχετε μαζί σας ρουζ, απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα από lipgloss στα μήλα σας! Θα έχετε ακριβώς την ίδια γυαλάδα με ένα κρεμώδες ρουζ.

9.Μην ξεχάσετε ποτέ την μάσκαρα, ανασηκώνει και ζωντανεύει το βλέμμα σας αμέσως.

10. Το μολύβι φρυδιών κάνει θαύματα αφού χρησιμεύει για το smokey eyes look, για το φρεσκάρισμα του μακιγιάζ σας αλλά και για τα φρύδια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου