Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

6 Λάθη που Κάνουμε στη Ρουτίνα μας




Ακόμα και οι beauty addicts πέφτουν σε παγίδες... Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για λαμπερή επιδερμίδα και αψεγάδιαστο μακιγιάζ κάθε μέρα.
 

 


 



 


Λάθος απόχρωση foundation


 
Το φον ντε τεν πρέπει να ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα για να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το σε φυσικό φως μέχρι να βρείτε το ιδανικό.

Παραλείπουμε το SPF


 
Οι γυναίκες με λείο νεανικό πρόσωπο έχουν ένα κοινό μυστικό: επιλέγουν πάντα προϊόντα ομορφιάς, όπως φον ντε τεν ή κρέμα με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 25 για να προφυλάσσονται από τη βλαβερή ακτινοβολία ακόμα και το χειμώνα.

Ξεχνάμε την απολέπιση


 
Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα αφιερώστε λίγα λεπτά και κάντε peeling με ένα scrub προϊόν. Απομακρύνει τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το πρόσωπο βελούδινα απαλό.

Δεν ελέγχουμε τις ημερομηνίες λήξης


 
Πολλές φορές χρησιμοποιούμε προϊόντα που έχουμε ξεχασμένα για καιρό στο νεσεσέρ μας. Όταν πρόκειται για compact υφές όπως η πούδρα ή η σκιά δεν υπάρχει κίνδυνος. Οι ειδικοί όμως συνιστούν να αλλάζουμε τη μάσκαρα κάθε τρεις μήνες. Στη συσκευασία συσσωρεύονται βακτήρια τα οποία μεταφέρονται στις βλεφαρίδες και υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε επαφή με τα μάτια μας.

Αποφεύγουμε τη βάση στα νύχια


 
Πολλές φορές ξεχνάμε τη βάση με αποτέλεσμα όταν ξεβάφουμε το βερνίκι να παρατηρούμε κίτρινα σημάδια στα νύχια μας. Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν επιλέγουμε σκούρους τόνους όπως μοβ ή μαύρο. Σε αυτή την περίπτωση περάστε δύο στρώσεις primer, συμβουλεύουν οι ειδικοί.

Δεν πλένουμε συχνά τα πινέλα μας




 
Έχετε σκεφτεί πως η σκόνη, τα βακτήρια και τα υπολείμματα του μακιγιάζ μεταφέρονται κάθε φορά στο πρόσωπο όταν χρησιμοποιούμε τα πινέλα μας; Κάθε εβδομάδα αφιερώστε χρόνο στο σωστό καθαρισμό τους.

 

 

 Θα βρείτε πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος και καλλυντικά στη Strawberrynet!!



 

1 σχόλιο: