Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Οι αποχρώσεις μακιγιάζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας!











Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι, το πρόσωπό μας αναζητά το άγγιγμα της άνοιξης για ένα φρέσκο και γοητευτικό λουκ. Οι χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας μας εγγυώνται και το καλύτερο αποτέλεσμα. That’s hot!  






Ανοιχτόχρωμο δέρμα
 
Οι πολύ σκούροι τόνοι στα bronzer, δεν είναι καθόλου κολακευτικοί στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
* Προτιμάμε ένα προϊόν σε ρευστή μορφή και μέτριο τόνο, κατά προτίμηση με ελαφριά λάμψη και διαφάνεια. Το απλώνουμε με πινέλο σαν ρουζ, για να φωτίσουμε ψηλά, τα ζυγωματικά μας ή την άκρη της μύτης.
* Διαλέγοντας μια λεία κόμπακτ πούδρα σε μέτριο τόνο επίσης, δίνουμε στο δέρμα μας μια φυσική λάμψη. Επιλέγουμε μια σύνθεση που αντανακλά το φως. Αγγίζουμε τα μήλα του προσώπου, την άκρη της μύτης, το πηγούνι και γενικά τις περιοχές που τονίζονται φυσικά, από τις ακτίνες του ήλιου.







 


Μεσαίοι τόνοι δέρματος
 
Κερδίζουμε φωτεινότητα και λάμψη υγείας, εάν επιλέξουμε τις αποχρώσεις του ροζ ή του γλυκού ροδακινί.
* Ένα κρεμώδες ρουζ είναι, ίσως, η καλύτερη επιλογή μας. Εφαρμόζεται εύκολα, παραμένει αναλλοίωτο και χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, σμιλεύοντας παράλληλα το πρόσωπο. Εάν επιλέξουμε κάποιο με πολύ αμυδρή λάμψη, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.
* Συνδυάζουμε το ροδαλένιο ρουζ ντύνοντας τα χείλη μας με ένα ελκυστικό λιπ γκλος. Φροντίζουμε η σύνθεσή του να προσφέρει ενυδατικά συστατικά και κατ΄ επέκταση θεραπεία στην ευαίσθητη περιοχή των χειλιών μας. Οι αποχρώσεις του ροζ χαρίζουν πανέμορφο χρώμα και λάμψη που ενισχύει με τον πιο σέξι τρόπο το φυσικό τους χρώμα.
* Για τα μάτια προτιμάμε παστέλ αποχρώσεις.




 




Σταρένια και μελαχρινή επιδερμίδα
 
Οι μεταξένιες αποχρώσεις σε σκουρόχρωμους τόνους bronzer, χαρίζουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Για ένα εντυπωσιακό look τονίζουμε επίσης, μάτια και χείλη.
* Χρησιμοποιούμε το bronzer σε δύο αποχρώσεις (σκουρότερη και λίγο πιο ανοιχτή), ώστε να δημιουργήσουμε γωνίες και κοψίματα στο πρόσωπο με τον πιο φυσικό τρόπο.
* Μια κρεμώδης σκιά ματιών στις αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου, σε συνδυασμό με μια μπεζ και αδιόρατες χρυσαφένιες πινελιές τονίζουν υπέροχα τα μάτια, δημιουργώντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα από το πρωί ως το βράδυ.
* Ένα ροζ κραγιόν με κρεμώδη, ημιδιάφανη υφή, πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά (κατά προτίμηση πολυμερή για διπλασιασμό του όγκου), χαρίζει χρώμα που διαρκεί και τονίζει υπέροχα το σχήμα των χειλιών μας, σαν βάλσαμο ομορφιάς!










Θα βρείτε πολλά προϊόντα περιποίησης στη Strawberrynet!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου