Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μέικαπ: Παιχνίδια με το φως











Χαρίστε στην επιδερμίδα σας όλη τη φωτεινότητα και την ακτινοβολία μιας νεανικής και υγιούς εμφάνισης. Υπάρχουν σύμμαχοι και μυστικά και σας τα αποκαλύπτουμε! 


 

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, αν μπορέσετε να «χειριστείτε» τα σκούρα και τα ανοιχτόχρωμα φον-ντε-τεν, τότε θα δείτε ότι αναδεικνύονται τα καλά σας χαρακτηριστικά και αντίθετα θα καλύψετε τα λιγότερο όμορφα.

Τι κάνουμε;

 
•    Τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω με μια στέκα ή ένα κοκαλάκι. Παρατηρήστε στον καθρέφτη το πρόσωπο σας ανφάς και προφίλ. Δείτε τα μάτια, το κόκαλο της μύτης, τα τόξα των φρυδιών, τα μήλα του προσώπου σας.
•    Αφού διαπιστώσετε ποιες περιοχές πιστεύετε ότι χρειάζονται διόρθωση, τότε διαλέξτε ένα μέικαπ σε μορφή κόμπακτ που θα ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του δέρματός σας. (Αυτό θα το διαπιστώσετε αν το απλώσετε κατά μήκος της γραμμής του πιγουνιού και το δείτε να εξαφανίζεται εντελώς).
•    Αν θέλετε λοιπόν, για παράδειγμα, να «κόψετε» ένα «βαρύ» πηγούνι ή παχουλά μάγουλα, τότε θα χρησιμοποιήσετε ένα μέικαπ σε πιο σκούρα απόχρωση.
•    Αντίθετα, αν θέλετε να τονίσετε για παράδειγμα τα μήλα του προσώπου σας, τότε θα καταφύγετε σε μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

Μερικές ακόμη συμβουλές

 
•    Πολύ αποτελεσματικά και με «θαυματουργά» αποτελέσματα είναι τα διορθωτικά χρώματος, όπως φυσικά και τα κατάλληλα κονσίλερ.
•    Τα διορθωτικά χρώματος καμουφλάρουν πολλές ατέλειες της επιδερμίδας. Πιο αναλυτικά: Το γαλάζιο διορθωτικό κάνει το κοκκινισμένο δέρμα να φαίνεται πιο ωχρό. Το πράσινο διορθωτικό καλύπτει τις κοκκινίλες. Το λευκό βοηθά να αποχρωματιστούν οι μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει τη θαμπή επιδερμίδα. Το ροζ πάλι χαρίζει όψη υγείας ιδιαίτερα αν το δέρμα έχει κιτρινωπή απόχρωση. Τα φοράτε κάτω από το μέικαπ σας.
•    Τα κονσίλερ δρουν πάνω σε μικρά σημεία του προσώπου, καλύπτοντας σπυράκια, μαύρους κύκλους ή άλλα σημάδια.  





Για περισσότερα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου