Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ











Σε αντίθεση με τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες, οι ξανθιές δεν έχουν τόσο έντονο χρώμα μαλλιών που να πλαισιώσει το πρόσωπό τους.

Αυτός είναι κιόλας ο λόγος, που συνήθως ένα makeup μπορεί να τις μεταμορφώσει τόσο. Το μακιγιάζ σας, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά φωτεινό για να αποκτήσει ζωντάνια το πρόσωπό σας, χωρίς να το παρακάνετε βέβαια.




Στις γυναίκες με το πλατινέ ξανθό, θα λέγαμε πως οι ασημί και ουδέτερες αποχρώσεις τους ταιριάζουν περισσότερο. Τα κόκκινα κραγιόν με μπλε βάση και τα ροζ, είναι οι αποχρώσεις που ισορροπούν περισσότερο με το πλατινέ χρώμα.

Οι καφέ αποχρώσεις των ρουζ, θεωρούνται η καλύτερη επιλογή για πιο φυσικό μακιγιάζ. Προσέξτε το χρώμα των φρυδιών σας, να μην είναι πολύ σκούρο.



Οι ξανθιές με τη χρυσή απόχρωση, να προτιμούν τα ροζ και ροδακινί, με ίσως λίγο χρυσό στη σύνθεσή τους.

Στα πιο σκούρα ξανθά, ταιριάζουν οι ροδακινί αποχρώσεις. Όσο για τα βλέφαρα οι μωβ, οι σκούρες μωβ και οι απαλές χρυσές αποχρώσεις, είναι μια καλή επιλογή για τα βλέφαρά σας – το ίδιο ισχύει για τις γκρι και καφέ αποχρώσεις.



Γενικότερα στο φως της μέρας, προτιμείστε αποχρώσεις κραγιόν όπως μπεζ, χρυσό, κοραλλί. Ενώ για το βράδυ το μακιγιάζ μπορεί να γίνει πιο λαμπερό, οι έντονες, φωτεινές αποχρώσεις του ροζ και του κοραλλιού φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν η επιδερμίδα σας είναι πιο μαυρισμένη ή σταρένια, επιλέξτε παστέλ, nude αποχρώσεις. Στην περίπτωση όμως, που έχετε λευκό, διάφανο δέρμα, οι έντονες φωτεινές αποχρώσεις, θα λάμψουν επάνω σας.








Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος στη Strawberrynet!!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου