Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΕΣ







Αν είσαι κοκκινομάλλα το μακιγιάζ σου έχει και αυτό τα μυστικά του για να είσαι κούκλα! Παρακάτω θα βρεις άγνωστα τιπ μακιγιάζ που θα αναδείξουν την ομορφιά σου.





#1

Ροζ χείλη: το ροζ είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει τέλεια αν είσαι κοκκινομάλλα, οπότε γιατί να μην δώσεις μια girlie λάμψη στα χείλη σου; Βρες την απόχρωση του ροζ που σου ταιριάζει. μην απορήσεις αν δεις και τις πιο έντονες ροζ σκιές να σου ταιριάζουν πολύ. Ακόμη και ένα φούξια χρώμα είναι ικανό να σου δώσει το χρώμα που χρειάζεσαι!

 

 

 

 #2

 

Λίγο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ κάτω από τα μάτια: αν είσαι φυσική κοκκινομάλλα και έχεις ανοιχτή απόχρωση δέρματος τότε δεν χρειάζεται να φοράς πολύ μέικ-απ. Ένα τέλειο τιπ μακιγιάζ για κοκκινομάλλες που μπορεί να μην ξέρεις είναι πως με λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια μπορείς να καλύψεις τους κύκλους και να φωτίσεις την περιοχή αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο σου. Ίσως και μια απαλή πούδρα να είναι αρκετή για να καλύψεις διακριτικά τα σημεία που θέλεις.


#3

Όχι στο βαρύ μέικ-απ! Το βαρύ μέικ-απ το μόνο που κάνει είναι να επιβαρύνει το δέρμα σου. Ειδικά αν υπάρχουν χρωματικές διαφορές μεταξύ της απόχρωσης της επιδερμίδας και του μέικ-απ είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Οι διχρωμίες και το βαρύ μέικ-απ δεν ταιριάζει στο "διάφανο" ανοιχτόχρωμο δέρμα σου! Εσύ θέλεις μια BB κρέμα που να σου προσφέρει ανάλαφρη κάλυψη που δείχνει φυσική.

 

 

#4


Το μαύρο άι-λάινερ δίνει άλλη διάσταση στο βλέμμα σου! Το κλασικό και λατρεμένο cat eye ταιριάζει σε ξανθές και κοκκινομάλλες πάρα πολύ ειδικά με μια απαλή βάση σε μπεζ απόχρωση. Η έντονη γραμμή τονίζει τα μάτια σου και μεταμορφώνει όλο σου το λουκ.

 

#5 



Οι μοβ σκιές σου πάνε γάντι! Το μοβ είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει γάντι! Έτσι ναι μεν τονίζεις τα μάτια σου αλλά σε ένα απαλό λουκ αν προτιμήσεις μια λιλά απόχρωση του μοβ. Το πιο σκούρο μοβ είναι ιδανικό για την βραδινή σου έξοδο αφού γενικά οι μοβ αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με τα χρώματα σου.

 

 

 

Θα βρείτε πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ στη Strawberrynet!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου