Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακές βλεφαρίδες!!
Οι μεγάλες και γυριστές βλεφαρίδες βρίσκονται στην κορυφή του beauty wish list κάθε γυναίκας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να τις αποκτήσουμε είναι φυσικά η μάσκαρα. Τι γίνεται όμως αν δε θέλουμε να βάψουμε τα μάτια μας μια μέρα; Το μόνο που έχετε να κάνετε ώστε οι βλεφαρίδες σας να δείχνουν μεγαλύτερες χωρίς να φορέσετε μάσκαρα είναι να τις γυρίσετε.

Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες για να δώσετε καμπύλη και τελειώστε όχι με μάσκαρα αλλά με λίγη λευκή ή ασημί σκιά σε όλο το βλέφαρο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το ψαλίδι. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να νομίζουν πως, όσο περισσότερο το πιέζουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καμπύλη. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο πιέζετε τις βλεφαρίδες με το ψαλίδι τόσο περισσότερο καταστρέφετε την τρίχα. Οι κινήσεις σας πρέπει συνεπώς να είναι απαλές και η πίεση πολύ ελαφριά.


Αν ωστόσο νιώθετε πως μόνο με το ψαλίδι οι βλεφαρίδες σας δε γυρίζουν αρκετά, δοκιμάστε να το θερμάνετε με το σεσουάρ σας. Κρατήστε το ψαλίδι αρκετά εκατοστά απλό το σεσουάρ και αφήστε το να ζεσταθεί από το θερμό αέρα για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το στις βλεφαρίδες σας κατευθείαν. Η θερμότητα θα λειτουργήσει όπως ακριβώς και στα μαλλιά σας, γυρίζοντας περισσότερο τις τρίχες και φορμάροντάς τις. Φυσικά, πρέπει να είστε προσεκτική με τη θερμοκρασία του εργαλείου, καθώς μπορεί να κάψετε τόσο τις βλεφαρίδες όσο και το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών σας.
Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ στη σελίδα της Strawberrynet!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου