Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Νέα προϊόντα περιποίησης για τον αγαπημένο σας




Αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, αυθεντικότητα. Κάντε του δώρο όλα τα όπλα γοητείας κάθε σύγχρονου άντρα.





Shave in style
 
Ο επαναστατικός αφρός ξυρίσματος Bleu de Chanel έχει λεπτή, διάφανη υφή για ακρίβεια στο αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται ξυραφάκι. Έτσι εκείνος θα δημιουργήσει εύκολα το στυλ που θέλει διατηρώντας την επιδερμίδα του απαλή.



Βe authentic 
 
Η νέα κομψή αρωματική δημιουργία Mr. Burberry του ομώνυμου λονδρέζικου οίκου απευθύνεται στο δυναμικό και παράλληλα αισθησιακό άντρα. Η φρεσκάδα του βέτιβερ παντρεύεται άψογα με νότες γκρέιπφρουτ, μοσχοκάρυδου και σανταλόξυλου.



 Let’s party
 
Το νέο άρωμα 212 Wild Party της Carolina Herrera αποτελεί την τελευταία έκδοση από το εμβληματικό 212 VIP του οίκου. Απευθύνεται στον άντρα που είναι γεννημένος να απολαμβάνει τη μαγεία της νύχτας. Έχει ξυλώδη βάση και ζωηρές νότες κορυφής από γκρέιπφρουτ και ανανά, που συνοδεύονται από άνθη πορτοκαλιάς και ορχιδέα.




 Fitness time
 
To Ab Fix της Nip+Man αποτελεί ένα τέλειο προϊόν για... six pack. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και δραστικό τζελ που συμβάλλει στη βελτίωση της υφής του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς.



Απόλυτο αρσενικό
 
Το νέο άρωμα Armani Code Profumo είναι εμπνευσμένο από την αρρενωπότητα που χαρακτηρίζει τα σμόκιν του ομώνυμου οίκου. Περιέχει νότες από πορτοκάλι, μανταρίνι, κάρδαμο και λεβάντα, καθώς και αιθέριο έλαιο κάρδαμου και τόνκα, που το κάνουν έντονο και ζωηρό.



Δράση
 
Ο άντρας που επιλέγει το Davidoff Horizon Shower Gel είναι ένας σύγχρονος εξερευνητής που αντιμετωπίζει τη ζωή σαν περιπέτεια. Οι στιγμές χαλάρωσής του τυλίγονται από νότες γκρέιπφρουτ, δεντρολίβανου, πιπερόριζας και βετιβέρ.




Σταγόνες πολυτέλειας 
 
Η Fahrenheit Cologne του oίκου Dior κλείνει μέσα της νότες από εσπεριδοειδή όπως μανταρίνι και λεμόνι, καθώς και πικάντικο μοσχοκάρυδο και κύμινο. Ενισχύεται με δελεαστικό άρωμα λεβάντας και πατσουλί σε συνδυασμό με μια ξυλώδη βάση που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.




 Έξτρα απαλότητα 
 
Η Nivea Men Crème είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις βασικές ανάγκες της αντρικής επιδερμίδας. Η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα καλά ενυδατωμένο. Διαθέτει αναζωογονητική ευωδιά και είναι κατάλληλη για εφαρμογή στο πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια.



 Fresh & clean
 
Ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου χωρίς σαπούνι και θειικά άλατα αποκλειστικά για τον άντρα. Το Deep Cleansing Exfoliating Face Wash της Kiehl’s χρησιμοποιείται καθημερινά για να απομακρύνει ρύπους και σμήγμα. Οι θρυμματισμένοι σπόροι βερίκοκου που περιέχει καταπολεμούν τα νεκρά κύτταρα και εξαλείφουν τη γυαλάδα χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα.






Για περισσότερα προϊόντα αντρικής περιποίησης, επισκεφτείτε 
τη Strawberrynet!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου