Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Προστασία από τον ήλιο για όλη τη μέρα!






Χάρισε στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και αν φοράς μακιγιάζ! 

 

Κάθε μέρα, το άγχος, οι κακές καιρικές συνθήκες, η ρύπανση, η κούραση, το κάπνισμα και ο λανθασμένος ή υπερβολικός καθαρισμός είναι παράγοντες που αλλοιώνουν την ακεραιότητα του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας, ενθαρρύνοντας το νερό να εξατμιστεί, οδηγώντας σε αφυδάτωση. Επιπλέον, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι ακτίνες UV επιβαρύνουν συνεχώς το δέρμα σου.

Θέλοντας να καλύψεις όλες τις ανάγκες, βάζεις διαρκώς κρέμες, η καθεμιά για κάθε ένα σκοπό, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι και να μπουχτίζεις. Δε θα ήθελες να έχεις ένα προϊόν που να σου προσφέρει αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση, δροσιά και όλα αυτά ενώ εσύ φοράς το μακιγιάζ σου;

Τα εργαστήρια της BIODERMA έχουν και πάλι τη λύση, λανσάροντας το Hydrabio Eau de soin SPF 30, το μοναδικό spray που δρα στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, προστατεύοντας το δέρμα από την αφυδάτωση, ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες σε καθημερινή βάση
.

 

 


 



 

Παράλληλα, η μικρή και τόσο πρακτική συσκευασία του σου επιτρέπει να το έχεις συνέχεια στην τσάντα σου!

 

 

 

 

How to:
Ανακίνησε καλά ώστε να αναμειχθούν τα αντηλιακά φίλτρα με το νερό. Τέσσερις ψεκασμοί αρκούν για την πλήρη προστασία του προσώπου και του ντεκολτέ ενώ δεν χρειάζεται καμία επάλειψη. Ψέκασε σε απόσταση είκοσι εκατοστών από το πρόσωπο και άφησέ το να στεγνώσει είκοσι δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Το πρωί, ψέκασε Hydrabio Eau de soin SPF 30 σαν φινίρισμα μετά το make-up. Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να ψεκαστεί στο πρόσωπο και το ντεκολτέ ανά πάσα στιγμή για να ενυδατώσουν και προστατέψουν το δέρμα με μια μόνο κίνηση!

 

 

 

 

Θα βρείτε πολλά αντιηλιακά προϊόντα και προϊόντα ενυδάτωσης στη Strawberrynet!! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου