Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Συμβουλές για Εντυπωσιακό Βραδινό Μακιγιάζ


Το βραδινό μακιγιάζ μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει την εικόνα του προσώπου αλλά και την γενικότερη εμφάνιση. Το σωστό και εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει σε μια βραδινή έξοδο.  Τις περισσότερες φορές δε αποτελεί μια από τις αιτίες που καθυστερούμε να ετοιμαστούμε για μια βραδινή έξοδο.

Γενικά το μακιγιάζ είναι για την γυναίκα το σήμα κατατεθέν του στιλ της, προσδιορίζει τον χαρακτήρα της αλλά μπορεί να δηλώσει ακόμα και την διάθεση της ανάλογα με τον πως είναι βαμμένη. Άρα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πόσο πολύ σημαντικό είναι το μακιγιάζ και πολύ περισσότερο το βραδινό μακιγιάζ για την εξωτερική μας εικόνα.

Οι περισσότερες γυναίκες δίνουμε μεγάλη προσοχή και σημασία αλλά και αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο στο βραδινό μας μακιγιάζ. Αυτό είναι απολύτως λογικό μιας και συνήθως όταν ετοιμαζόμαστε για μια βραδινή έξοδο αυτή αποτελεί κάποιο σημαντικό γεγονός. Από ένα ερωτικό ραντεβού, κάποιο κοσμικό πάρτι ακόμα και ένα ποτό με τις φίλες μας, πάντα το μακιγιάζ μας προδίδει το πόση ώρα ασχοληθήκαμε με την προετοιμασία μας αλλά και πόσο πολύ δίνουμε βαρύτητα στην έξοδο μας.
Καλό θα ήταν το βραδινό μας μακιγιάζ να είναι προσεγμένο και να δίνουμε έμφαση τόσο στην ένταση όσο και στα χρώματα που χρησιμοποιούμε μιας και το βράδυ λόγω του χαμηλού φωτισμού το μακιγιάζ μας πρέπει να είναι πιο έντονο από το μακιγιάζ που επιλέγουμε τις υπόλοιπες ώρες, αλλά όχι υπερβολικό. Εάν ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές θα δείτε ότι μπορείτε εύκολα και απλά να κάνετε ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ χωρίς να σπαταλήσετε πολλή ώρα μπροστά στον καθρέπτη σας.

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ

Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας μας, το χρώμα των μαλλιών μας αλλά και το χρώμα των ματιών μας όλες μας έχουμε τα καλλυντικά προϊόντα εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά μας. Άρα δεν έχουμε παρά να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Δηλαδή να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ένταση στα βραδινό μακιγιάζ μας.
Δημιουργήστε την τέλεια βάση για το βραδινό μακιγιάζ

Το makeup, το concealer και η πούδρα είναι τα τρία απαραίτητα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την τέλεια βάση. Πάνω σε αυτή την βάση θα δημιουργήσουμε το εντυπωσιακό μας βραδινό μακιγιάζ. Φανταστείτε ότι η βάση είναι σαν τον καμβά ζωγραφικής που εκεί επάνω θα ζωγραφίσουμε το έργο τέχνης!Το makeup

Το makeupμας πρέπει να είναι ματ και να μην γυαλίζει έτσι ώστε να αποφύγουμε την ενοχλητική γυαλάδα στο πρόσωπο που σίγουρα θα δημιουργηθεί από τα φώτα αλλά και την ζέστη που θα υπάρχει στον χώρο που θα βρισκόμαστε. Στην περίπτωση που είναι καλοκαίρι καταλαβαίνετε ότι κρίνεται απαραίτητο στην περίπτωση που δεν μπορούμε να μη φορέσουμε makeup, αυτό να είναι οπωσδήποτε ματ. Το μυστικό για το makeup είναι ο τόνος να είναι ακριβώς ίδιος με την επιδερμίδα μας, καθώς και να καλύψουμε με αυτό όλα τα σημεία που βρίσκονται εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Το ντεκολτέ, ο λαιμός αλλά και οι ώμοι μας θα πρέπει να είναι στην ίδια χρωματική απόχρωση.

Το concealer

To concealer είναι απαραίτητο στο βραδινό μας μακιγιάζ και αυτό γιατί θα φωτίσει όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια μας. Το μυστικό είναι να βάλουμε την κατάλληλη ποσότητα έτσι ώστε να μην εμφανιστούμε με την αντιαισθητική κιτρινίλα ή τις άσπρες γραμμές που δημιουργούνται κάτω από τα μάτια από την υπερβολική ποσότητα concealer που συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε. Άλλωστε πρόκειται για ένα μαγικό προϊόν που δίνει λάμψη σε όλο το βλέμμα μας, αρκεί να βάλουμε πολύ μικρή ποσότητα.

Η πούδρα 

Η πούδρα είναι απαραίτητη ώστε να δώσει ομοιόμορφο τόνο σε όλη την επιδερμίδα καθώς επίσης είναι το προϊόν που θα ενώσει το makeup με το concealer, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη βάση. Η πούδρα επίσης θα καλύψει την ανεπιθύμητη γυαλάδα στο πρόσωπο μας και θα μας κάνει να δείχνουμε φρέσκιες και λαμπερές.
Αφού δημιουργήσαμε την βάση του βραδινού μας μακιγιάζ μπορούμε εύκολα και απλά τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά μας, η καθεμία, να συνεχίσουμε έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ μας.

Βραδινό Μακιγιάζ ματιών

Όταν μιλάμε για βραδινό μακιγιάζ ματιών όλες μας σκεφτόμαστε το Smokeyeyes. Αυτό βέβαια  είναι μια τεχνική πολύ διαδεδομένη και την επιλέγουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Μπορείτε όμως να πειραματιστείτε και να επιλέξετε να κάνετε μια τεχνική πολύ πιο εντυπωσιακή η οποία ταιριάζει σε όλες μας και είναι ότι καλύτερο για μια βραδινή έξοδο. Το cateyes.
Το cateyes μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες αναδεικνύει τα μάτια ακόμα και τα πιο μικρά και προσδίδει λίγο μυστήριο στο βλέμμα. Θα χρειαστείτε ένα μολύβι σταθερό, ένα eyeliner και μια μάσκαρα για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Πάρτε το μολύβι και σχεδιάστε μια γραμμή η οποία θα ξεκινάει από την εσωτερική γωνία της βλεφαρίδας του πάνω ματιού σας έως την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Η φορά της κίνησης πρέπει να είναι ανοδική. Εάν δυσκολεύεστε να κάνετε μια ενιαία γραμμή μονοκόμματη σε όλο το μάτι σας χωρίστε όλο το μήκος του ματιού σε τρία ίσα μέρη και έπειτα ενώστε τα μεταξύ τους.
Την γραμμή που σχεδιάσατε θα την πατήσετε με το eyeliner το οποίο καλό θα ήταν να είναι σε μαύρη ματ απόχρωση. Έπειτα με μια μπατονέτα πατήστε ελαφριά από επάνω στην περιοχή των βλεφαρίδων έτσι ώστε να φαίνεται πιο φυσικό το γέμισμα. Με το μολύβι περάστε μια απαλή και διακριτική γραμμή και στο κάτω μέρος του ματιού σας. Ένα κόλπο για να γίνει το βλέμμα πιο σέξι είναι όταν βάλετε το μολύβι να σφίξετε τα μάτια σας μεταξύ τους δυνατά. Όταν τα ανοίξετε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Τελειώστε βάζοντας 2 με 3 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Έτοιμο το cateyes!
Το υπόλοιπο βραδινό μακιγιάζ 

Τα χείλη μας, τα φρύδια καθώς και τα ζυγωματικά μας πρέπει να είναι εξίσου περιποιημένα και τονισμένα. Έτσι βάφουμε τα χείλη μας σε μια απόχρωση που να ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ, προτιμήστε το κόκκινο χρώμα ή ένα χρώμα 2 έως 3 τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σας για ασφαλή αποτέλεσμα και φυσικά τονίστε το περίγραμμα με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

Τα φρύδια σας περάστε τα με λίγο μολύβι και χτενίστε τα ενώ για τα ζυγωματικά προτιμήστε γυαλάδες και ένα ρουζ σε μια απόχρωση λίγο πιο έντονη από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας, είπαμε είναι βράδυ άρα πρέπει το μακιγιάζ μας να φαίνεται.

Τέλος να αναφέρουμε ότι επειδή μιλάμε για βραδινό μακιγιάζ δεν ισχύει απαραίτητα ο κανόνας ότι πρέπει να τονίσουμε ένα μόνο σημείο του προσώπου μας. Το βράδυ πρέπει να τονίζουμε όλα τα χαρακτηριστικά μας και να υπερτονίζουμε τα δυνατά μας χαρακτηριστικά.
Θα βρείτε πολλά καλλυντικά για το βραδινό σας μακιγιάζ στη Strawberrynet!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου