Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
















1 : Πυκνά Φρύδια

Το πρώτο πράγμα που αλλάζουμε στο πρόσωπο μας όταν μεγαλώνουμε λίγο είναι τα φρύδια μας. Όταν είμαστε μικρές τα φρύδια είναι πυκνά χωρίς σχήμα. Επομένως τα πυκνά φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κυριαρχεί στο νεανικό μακιγιάζ. Όταν λοιπόν βγάζετε τα φρύδια σας κάντε ένα ωραίο σχήμα χωρίς να τα αραιώσετε υπερβολικά. Αν έχετε ήδη πολύ αραιά και λεπτά φρύδια τότε χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή μια σκιά για να τα γεμίσετε.



2 : Ανοιχτόχρωμα Κραγιόν

Το πρώτο πράγμα που δοκιμάζουν τα κοριτσάκια στο μακιγιάζ είναι το κραγιόν. Γιαυτό και το μεγαλύτερο βάρος στο νεανικό μακιγιάζ το έχουν τα χείλη. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τοποθετήστε lip gloss που θα τα κάνει να φαίνονται ζουμερά! Εναλλακτικά επιλέξτε μόνο lip gloss με χρώμα.

3 : Πυκνές βλεφαρίδες

Ένα ακόμα σημάδι νεότητας είναι οι πυκνές βλεφαρίδες. Δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια οι βλεφαρίδες αραιώνουν. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι και περάστε το ρίζα ρίζα στις βλεφαρίδες για να τις γεμίσετε.



4 : Ελαφρύ ρουζ στα μήλα

Δώστε την αίσθηση της υγείας στα μήλα με ένα ελαφρύ ρουζ.

5 : Natural μακιγιάζ στα μάτια

Ξεχάστε τα πολύπλοκα και περίτεχνα μακιγιάζ για τα μάτια. Απλώστε μόνο μια ελαφριά σκιά σε όλο το μάτι. Επικεντρωθείτε μόνο στις βλεφαρίδες όπως είπαμε και παραπάνω. Γεμίστε τες με μολύβι και βάλτε μάσκαρα.



6 : Απαλή επιδερμίδα με απολέπιση

Η απαλή επιδερμίδα είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της νεότητας. Κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας πριν το μακιγιάζ για να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα και να αφήσετε την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.
 
7 : Λαμπερό δέρμα με ενυδάτωση

Ενισχύστε την λάμψη στο δέρμα σας με την χρήση ενυδατικής κρέμας πριν από το μακιγιάζ. Καθώς το foundation δεν θέλουμε να είναι πολύ βαρύ, πρέπει να φροντίσουμε το δέρμα μας να βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση.





Θα βρείτε πολλά καλλυντικά στη Strawberrynet!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου