Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

5 celebrities αποκαλύπτουν το μυστικό τους για όμορφα μαλλιά












Από την Alexa Chung μέχρι την Kendall Jenner, οι διάσημες με τα πιο όμορφα μαλλιά δίνουν τα φώτα τους

 

Εάν μπορούσαμε να περιγράψουμε κάπως τις celebrities του εξωτερικού θα λέγαμε πως είναι οι ευλογημένες γυναίκες με τα όμορφα χαρακτηριστικά, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα υπέροχα μαλλιά... Για το τελευταίο βέβαια η αλήθεια είναι πως, αφού έρχονται σε σχεδόν καθημερινή επαφή με εξειδικευμένους κομμωτές που περιποιούνται και προστατεύουν τα μαλλιά τους, είναι λογικό να ακούν συχνά θετικά σχόλια για αυτά! Άλλωστε μία red carpet εμφάνιση απαιτεί ώρες προετοιμασίας. 

Τώρα λοιπόν που το καλοκαίρι είναι εδώ και το έντονο μακιγιάζ είναι μάλλον περιττό, τα όμορφα, υγιή και φυσικά μαλλιά, πρέπει να έχουν την τιμητική τους. Εμείς, κάναμε μια έρευνα στις δηλώσεις των celebrities με τα πιο όμορφα μαλλιά και ανακαλύψαμε τα δικά τους μυστικά ομορφιάς!

 


 


Jamie King

"Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα μαλλιά μας είναι ότι τα λούζουμε κάθε μέρα. Προσωπικά λούζω τα μαλλιά μου μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Με τόση ταλαιπωρία που βιώνουν - από την θερμότητα μέχρι τα προϊόντα styling- τα μαλλιά έχουν ανάγκη την φυσική τους λιπαρότητα".



Nikki Reed

"Προσωπικά φτιάχνω τo δικό μου salt spray. Είναι πάρα πολύ εύκολο. Απλώς αναμειγνύω νερό με αλάτι. Και κάποιες φορές βάζω και ελάχιστο ενυδατικό έλαιο. Οποιοδήποτε έλαιο ακόμη και λάδι καρύδας. Στην συνέχεια το κουνάω και είναι έτοιμο!"


 


 

Erin Heatherton

Είτε στεγνώνεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα είτε εκτείθεσαι σε πολύ άγχος και στρες, έχεις ανάγκη να είσαι σίγουρη πως αυτό που βάζεις στα μαλλιά σου, θα τα προστατέψει από τον ήλιο και θα τα κρατήσει ενυδατωμένα".





Kendall Jenner

"Τα μαλλιά μου είναι τόσο ίσια και βαρετά. Επομένως όταν κοιμάμαι με βρεγμένα μαλλιά, το πρωί που ξυπνάω έχουν μια απίστευτη υφή". 


Alexa Chung

"H αλήθεια είναι πως δεν κάνω κάτι στα μαλλιά μου. Απλώς λούζομαι και εύχομαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Θα βρεις πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών στη Strawberrynet!!'



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου