Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Να φορέσεις κραγιόν για να πάρεις τη δουλειά ή όχι;

















Σύμφωνα με την έρευνα αυτή που έγινε σε πανεπιστήμιο της Σκωτίας, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πιστεύουν πως οι γυναίκες που κάνουν μακιγιάζ έχουν υψηλότερο status.

Κατά την διάρκεια της έρευνας η επικεφαλής Dr. Viktoria Mileva και οι συνεργάτες της έβαλαν συγκεκριμένη ποσότητα make up στα πρόσωπα των εθελοντών χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και ζήτησαν από τους άλλους συμμετέχοντες να βαθμολογίσουν τα πρόσωπα με και χωρίς μακιγιάζ με κριτήρια όπως την ελκυστικότητα, το κύρος ή την δυναμική που απέπνεαν.

Κι ενώ οι άντρες που βαθμολογούσαν τα πρόσωπα που είχαν μακιγιάζ με υψηλά νούμερα, οι γυναίκες τις αντιμετώπιζαν ως πιθανή απειλή και δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση.

Ακολούθησε μια δεύτερη έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι που υπήρχε τόσο gap ανάμεσα στην βαθμολογία των αντρών και των γυναικών και η έρευνα κατέληξε στο γεγονός ότι η αιτία δεν ήταν άλλη από την γυναικεία ανταγωνιστικότητα και την ζήλια.

Πού καταλήγει η έρευνα; "Σε μια συνέντευξη για δουλειά το να φοράει μια γυναίκα μακιγιάζ ή όχι μπορεί να της εξασφαλίσει ή να της κοστίσει την θέση της", είπε η Mileva στην Science Daily. Πιο απλά, αν αυτός που θα σου πάρει την συνέντευξη είναι άντρας πήγαινε οπωσδήποτε φορώντας το αγαπημένο σου κραγιόν, αν πάλι μιλάμε για γυναίκα βγάλτο πριν περάσεις το κατώφλι του γραφείου της! Και καλού- κακού ρώτησε διακριτικά από πριν για να ξέρεις τι... make up code να ακολουθήσεις από πριν!






Θα βρείτε πολλά καλλυντικά στη Strawberrynet!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου