Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Γιατί το λάδι ΜΟΝΟΙ είναι το must-have του καλοκαιριού;









Κάθε καλοκαίρι αναζητούμε προϊόντα που θα φροντίσουν το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας και θα μας ταξιδέψουν με την υφή και το άρωμά τους. Θα ενυδατώσουν το σώμα μας, θα προστατέψουν την επιδερμίδα από τον ήλιο και θα χαρίσουν λάμψη στα μαλλιά μας που τόσο ταλαιπωρούνται από το αλάτι. Η λύση για όλα τα παραπάνω είναι το λάδι ΜΟΝΟΙ!





Τι είναι το λάδι ΜΟΝΟΙ;

Το λάδι ΜΟΝΟΙ αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της Ταϊτής. Χρησιμοποιείται για βρεφικό μασάζ, για περιποίηση προσώπου και σώματος και για ενδυνάμωση μαλλιών και, πλέον, -συγκεκριμένα, από το 1992- έχει διασφαλιστεί επίσημα η ονομασία προέλευσής του, άρα και η γνησιότητά και η αυθεντικότητά του! Χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν το συγκεκριμένο λάδι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματός μας –προσώπου και σώματος– αλλά και των μαλλιών μας.

Μαζί στη θάλασσα!

Πριν την εμφάνισή μας στις παραλίες αλλά και κατά την παραμονή μας σε αυτές, ο στόχος είναι να είμαστε ανέμελες και χαλαρές. Τα αντηλιακά HEI POA είναι βέβαιο ότι θα μας εξασφαλίσουν ό,τι ζητάμε αφού θα μας δίνουν την προστασία που χρειαζόμαστε από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB ενώ, παράλληλα, θα τρέφουν και θα ενυδατώνουν το δέρμα μας και τα μαλλιά μας που είναι σίγουρο ότι θα διψάνε! Επιπλέον, χάρη στη μοναδικότητα των αρωμάτων τους, θα προσφέρουν την ανάσα εξωτισμού και διαφυγής που τόσο έχουμε ανάγκη!

INTEXT

Μαζί και μετά την παραλία!

Αλλά, ακόμα κι όταν φύγουμε από την παραλία, το λάδι ΜΟΝΟΙ είναι και πάλι το συστατικό που χρειαζόμαστε! Σαμπουάν και shower gel σε ένα είναι η δυνατή λύση για τις διακοπές μας, ωστόσο, για ήπια καθημερινή χρήση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το κρεμώδες αφρόλουτρο. Σε όλες τις περιπτώσεις, καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας χωρίς να προκαλείται αφυδάτωση χάρη στο έλαιο -το ίδιο ισχύει και για το shower gel απολέπισης, αφού τα κύτταρα ανανεώνονται ενώ το δέρμα μαλακώνει!

HP_SHAMPOOHAIRBODY 570


Και τώρα που αποκαλύφθηκε το must-have συστατικό του καλοκαιριού, ας αποκαλύψουμε και τον βασικότερο λόγο που αγαπάμε το ΜΟΝΟΙ: Μα γιατί μυρίζει… καλοκαίρι και ανεμελιά!



Θα βρεις πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος στη Strawberrynet!!'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου