Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Tο νέο contouring






Και μετά από όλη αυτή την περίοδο που ασχολούμασταν και είχαμε γίνει όλες σχεδόν expert του contouring, έφτασε ο Ιούλιος του 2016 για να έρθει η τάση-αντίδραση που ονομάζεται non-touring!
Και ενώ το contouring απαιτούσε στρώσεις foundation, ρουζ, bronzer και την αποστήθιση, κάποιες φορές, ενός YouTube tutorial, αυτή η νέα επιλογή φωτισμού του προσώπου μας ζητάει από εμάς μόνο μία ενυδατική κρέμα, ίσως κάποιες φορές με χρώμα, και ένα καλό highlighter για να δώσετε λάμψη στα ζυγωματικά, στην περιοχή των φρυδιών και στη μύτη.


Guy Laroche Winter 2016 - 2017 womenswear Beauty Pixelformula Paris


Στόχος του non-touring-makeup είναι να δείχνουμε σαν… τον εαυτό μας! Να αγαπήσουμε, δηλαδή, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας και να τα αναδείξουμε με έναν τρόπο που θα μοιάζει φυσικός και που θα είναι σαν να βάλαμε ένα κολακευτικό φίλτρο του Instagram! Με άλλα λόγια, φεύγουμε από το περίγραμμα και περνάμε στα… ενδότερα και ουσιαστικότερα!


nontouring in


Η Gigi Hadid και η Kendall Jenner είναι από τις πρώτες celebs που υιοθέτησαν αυτή τη νέα τάση που θέλει το δέρμα μας φρέσκο και υγιές και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αφού έχουν ήδη αποκτήσει… master στο νέο αυτό look!

Όταν το δοκιμάσετε, όχι μόνο θα νιώσετε την επιδερμίδα σας να αναπνέει πιο ελεύθερα, αλλά θα εντυπωσιαστείτε και με το πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.



Θα βρεις πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος στη Strawberrynet!!'



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου