Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Brand Overview - Παρουσίαση Thalgo



 
Η THALGO είναι γαλλική εταιρεία και διανέμει τα προϊόντα της σε 90 χώρες. Για πάνω από 50 χρόνια τα εργαστήρια της Τhalgo έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένα προϊόντα, με αυστηρές προδιαγραφές, με απόλυτη συνάφεια με το δέρμα. 

Ανακαλύψτε τα πάντα για την Τhalgo 




Η Τhalgo προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή από θεραπευτικά προϊόντα. Τα προϊόντα στοχεύουν την αντιγήρανση, το ξηρό δέρμα και το αδυνάτισμα. Με την θρεπτική σειρά της
Τhalgo μπορούμε πλέον να δούμε αποτελέσματα!



Όλα τα προϊόντα της Τhalgo περιλαμβάνουν ενυδατικά, αντιγηραντική οφέλη και περιποιούνται το περίγραμμα του σώματος, την ευαισθησία και τη χρώση. Η βραβευμένη Μοναδική Περιποίηση Προσώπου είναι σχεδιασμένη ειδικά για αντιγηραντικά και ανορθωτικά αποτελέσματα.


Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε:

Deep Cleansing Absorbant Mask

Μια απορροφητική μάσκα καθαρισμού που αξίζει να δοκιμάσετε. Περιλαμβάνει άργιλο, ο οποίος απορροφάει το σμήγμα και τις ακαθαρσίες. Το δέρμα σας θα είναι πιο ματ και πιο λαμπερό. Για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να καθαρίσετε πρώτα πρόσωπο και λαιμό. Έπειτα, εφαρμόστε τη μάσκα και αφήστε για 15-20 λεπτά.

Foaming Marine Cleanser

Ένα πολύ απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο. Αναζωογονεί και καθαρίζει το δέρμα πολύ απαλά. Με θαλάσσιους παράγοντες για να χαρίζει ένα πιο φρέσκο, λαμπερό, καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε πρωί-βράδυ και ξεβγάλτε καλά.

Gel For Feather-Light Legs

Όλες λίγο πολύ έχουμε κουρασμένα, ταλαιπωρημένα πόδια. Για αυτό και σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν. Ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια με ενεργά συστατικά. Χαρίζει αναζωογονημένα, ελαφριά πόδια σαν το πούπουλο! Κάντε μασάζ στα πόδια με αυτό το τζελ πρωί - βράδυ.

Θα βρείτε τα προϊόντα στη Strawberrynet

http://gren.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου